Ad

misiniszta fotói

Szarvasbogár
Szarvasbogár Nőstény szarvasbogár (Lucanus cervus) A következő képe egy közel, azon látható lesz, mi az a barna izé a fején.
12 kedveli

Hozzászólások

Misiniszta Nagyon szépen köszönöm a lájkot - és a figyelemre méltó gondolatokat is! :)
2013. május 30. 9:50
anyacaka Szép, tényfeltáró fotó! És gondolatébresztő a tekintetben, hogy hol is van az ember helye a Természetben? Van helye BENNE, de semmiképpen sem FELETTE! A Természetnek EGYÜTT van értelme, egyetlen lény sincs alá- vagy fölérendelve a másiknak. Nincs joga az embernek megkérdőjelezni a Természet törvényeinek a helyességét. A betegséget terjesztő vagy a gazdasági kártevő élőlényeknek éppúgy létjogosultságuk van, mint a delfinnek, a kutyának, a gilisztának és a haszonnövényeknek. Köszönet a fotóért, M. F.! :)
2013. május 30. 8:24
Misiniszta Igazad van, Jutka de a Természet - mint azt Te is jól tudod - nem csak az emberről és kedvenceiről szól, és a törvényei olykor (emberi szemmel nézve) kegyetlennek tűn(het)nek. Azért én el szoktam gondolkodni azon, hogy vajon tényleg kegyetlenek azok a törvények...?
A lájkodat nagyon szépen köszönöm! :)
2013. május 29. 22:17
Azrob16 No lám ezért sem szeretem őket mert a kutyusunkra is veszélyes a kullancsok miatt, no és a virágaim szintén nem szeretik őket! A kép az szép! :)
2013. május 29. 21:40